«Наша Полтава» проводить розслідування діяльності Олександра Іваніни

Громадська організація «Наша Полтава» повідомляє полтавцям, що проводить зараз розслідування діяльності виконуючого обов’язки голови Полтавської райдержадміністрації, депутата обласної ради від Партії регіонів Олександра Іваніни, певні дії якого можуть мати ознаки корупції.

Станом на 8 січня 2015 р. ГО «Наша Полтава» має вже величезний пакет документів, які можуть бути доказом для доведення корупційних дій пана Іваніни у період його діяльності на посаді першого заступника голови Полтавської райдержадміністрації.

Громадська організація «Наша Полтава» звертається до всіх полтавців, які можуть мати додаткові докази дій Олександра Іваніни, що можуть мати ознаки корупції, надати їх до нашої організації. Усі зібрані матеріали протягом найближчого часу буде передано до Адміністрації Президента України, Генеральної прокуратури України та Полтавської облдержадміністрації.

Матеріали можна надіслати електронною поштою на скриньку: nashapoltava@gmail.com Або зв’язавшись з активістами по телефонам: (066) 476-30-72, (050) 211-53-17.

Відділ по зв’язках з громадськістю, прес-служба ГО «Наша Полтава».

На фото: Олександр Іваніна (перший зліва) серед обласного “бомонду” Партії регіонів.

Опубліковано у Інформація прес-служби, Боротьба з корупцією в органах влади, Органи влади | Теґи: , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

1 Responses to «Наша Полтава» проводить розслідування діяльності Олександра Іваніни

  1. Наші гроші - П коментує:

    Сподіваюся, що голова ОДА Валерій Головко й так не призначить цього одіозного “регіонала” на посаду голови РДА Полтавського району. Народ не зрозуміє і не мовчатиме, якщо таке призначення відбудеться.

Залишити коментар