У Полтаві розпочалося очищення «Самопомочі» від колишніх «регіоналів»

11057908_1627858290759292_2777635976466318686_nПартія «Самопоміч» почала реагувати на публікації громадської організації «Наша Полтава», в яких писалося про наявність в списках майбутніх кандидатів у депутати до Полтавської обласної та міської рад від цієї партії.

Наші публікації набули широкого резонансу далеко за межами Полтави. Згадані у публікаціях колишні полтавські «регіонали» більше не мають відношення до партії «Самопоміч». Сьогодні з сайту “Самопомочі” зникло прізвище колишньої “регіоналки” Оксани Марчук. Днями раніше – Світлани Сердюк.

spysok_samopomich_020915

У списку майбутніх кандидатів до Полтавської обласної ради від партії “Самопоміч” більше немає колишньої “регіоналки” Оксани Марчук.

Крім того, залишити виборчий список майбутніх кандидатів до Полтавської міської ради від партії «Самопоміч» вирішив сам, неодноразово згаданий у наших публікаціях Ігор Кіянчук, який є головою Громадської комісії з питань люстрації при Полтавській обласній раді і якого наша громадська організація звинувачувала за бездіяльність. Про своє рішення не балотуватися у депутати від «Самопомочі» Ігор Кіянчук заявив на своїй сторінці у Фейсбук і своєму блозі. (Читайте ряд публікацій про пана Кіянчука на нашому сайті).

igor_1

Скрін зі сторінки Ігоря Кіянчука у Фейсбуці

igor2

Скрін статті Ігоря Кіянчука з його блогу на сайті “Коло”

Підсумовуючи, можу сказати, що наша «люстраційна» праця дає перші позитивні результати. При цьому ми не збираємося зупинятися на досягнутому.

Громадська організація «Наша Полтава» «люструватиме» у Полтаві списки не тільки «Самопомочі», а й інших політичних партій. Запрошуємо до співпраці полтавців і закликаємо надсилати нам інформацію про майбутніх сумнівних кандидатів у депутати електронною поштою на нашу скриньку: nashapoltava@gmail.com

Очистимо передвиборчі списки разом від представників минулого режиму!

Тарас ТОКАР, ГО «Наша Полтава».

Опубліковано у Вибори, Люстрація, Органи влади | Теґи: , , , , , , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.

2 Responses to У Полтаві розпочалося очищення «Самопомочі» від колишніх «регіоналів»

  1. Сповіщення: У Полтаві може розпочатися новий скандал із партією «Самопоміч» | Наша Полтава

  2. Сповіщення: Чому я не буду голосувати за кандидатів від партії «Самопоміч» | Тарас Токар: Полтава- це місто, яке я люблю і яким я живу!

Залишити коментар